A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ Клесівської селищної ради
Сарненського району Рівненської області

Обгрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі «М’ясо» (ДК 021:2015 «15110000-2 М'ясо») ЗДО №4 (ясла-садок) "Дзвіночок" Клесівської селищної ради

Дата: 12.12.2023 18:00
Кількість переглядів: 62

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі при проведенні конкурентної процедури закупівель на «М’ясо» (ДК 021:2015 «15110000-2 М'ясо); Свинина охолоджена, відповідний код 15113000-3 свинина; м’ясо курки охолоджене (філе), відповідний код 15112130-6 курятина

Ідентифікаційний номер в електронній системі закупівель: UA-2023-12-12-020027-a

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 №1266 на порталі Prozorro 12.12.2023 р. розміщено оголошення про проведення відкритих торгів  з особливостями на закупівлю «М’ясо» (ДК 021:2015 «15110000-2 М'ясо); Свинина охолоджена, відповідний код 15113000-3 свинина; м’ясо курки охолоджене (філе), відповідний код 15112130-6 курятина на 2024 рік.

Необхідність проведення закупівлі м'яса на 2024 р. зумовлена потребою в забезпеченні харвування вихованців закладу дошкільної освіти №4 (ясла-садок) "Дзвіночок" Клесівської селищної ради.

Закупівля здійснюється відповідно до Закону "Про публічні закупівлі" та порядку визначеному особливостями відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. №1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування».

Розмір бюджетного призначення визначений на підставі розрахунків до бюджету на 2024 р. та становить 181000,00 грн. Очікувана вартість розрахована на підставі діючої ринкової ціни на даний предмет закупівлі. 

 

 

Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі «М’ясо» (ДК 021:2015 «15110000-2  М'ясо); Свинина охолоджена, відповідний код 15113000-3 свинина; м’ясо курки охолоджене (філе), відповідний код 15112130-6 курятина

Замовник самостійно визначає необхідні  технічні характеристики предмета закупівлі виходячи зі специфіки предмета закупівлі, керуючись принципами здійснення закупівель та з дотриманням законодавства.

№ п/п

Найменування товару

Кь, кг

Технічні, якісні характеристики товару

1.

Свинина охолоджена

 

260

Якість товару має відповідати  вимогам стандартів та наступним вимогам: напівфібрикати м’ясні крупношматкові натуральні, охолоджені, без замороження, без кістки, не жирне 1-ї категорії та бути одержано від забою здорової тварини. З м’яса повинні бути видалені: груба сполучна тканина (сухожилля, фасції, в’язок та ін.) і жирова тканина, дрібні кістки, хрящі, крупні кровоносні судини, лімфатичні вузли і кров’яні згустки.                                       

Запах - чистий, доброякісного м’яса, без сторонніх присмаків і запахів.

Колір -  від рожевого до червоного.

М’ясо повинно бути вітчизняного виробництва.

Вимоги до транспортування  - транспортування тільки в спеціальних ящиках.

Транспортне та складське пакування - пакети (мішки) з полівінілхлоридної плівки для харчових продуктів.

Споживче пакування (матеріал) - пакети з полімерної плівки.

Споживче пакування (вага) 8-15 кг

Кожна партія товару  повинна мати маркування з найменуванням товару, визначенням дати виготовлення, терміну придатності, походження товару, найменування виробника тощо. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО».

Термін придатності повинен бути не менш ніж 3 доби.

2.

М’ясо курки охолоджене

(філе)

790

Якість товару має відповідати вимогам стандартів та наступним вимогам: м’ясо куряче (філе) охолоджене має бути виготовлене за технологічною інструкцією з дотриманням ветеринарно-санітарних правил, повинне мати поверхню блідно-жовтого  кольору  з  рожевим відтінком, бути добре знекровленим, чистим, жир відсутній,  без залишків пір’я, пуху, пеньків та волосоподібного пір’я, подряпин, розривів поверхні, плям,  без синців, з чистим характерним для даного виду птиці запахом. Не допускається наявність ознак псування, ослизнення тощо, без наповнювання будь-якими хімічними речовинами. М’ясо повинно бути вітчизняного виробництва.

Транспортне та складське пакування - пакети (мішки) з полівінілхлоридної плівки для харчових продуктів.

Споживче пакування (матеріал) - пакети з полімерної плівки. Споживче пакування (вага) - 3-10 кг.

Кожна партія товару  повинна мати маркування з найменуванням товару, визначенням дати виготовлення, терміну придатності, походження товару, найменування виробника тощо. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО».

Термін придатності повинен бути не менш ніж 3 доби.

 

Погодження з технічними ,якісними та кількісні характеристики предмета закупівлі

1. Товар при поставці повинен супроводжуватись документами, що підтверджують якість та безпеку, а саме: копіями сертифікатів якості/відповідності, та/або посвідчень про якість, та/або висновків санітарно-епідеміологічної експертизи, та/або декларації виробника, та/або ветеринарного свідоцтва, та/або іншим документальним підтвердженням якості та безпеки товару.

2. Поставка (передача) товару здійснюється дрібними партіями, у кількості та асортименті згідно з заявками Замовника не менше одного разу на тиждень, транспортом учасника-переможця (спеціально обладнаним транспортом учасника-переможця з дотриманням санітарно-гігієнічних умов зберігання та перевезення товару.

Постачання продуктів здійснюється у відповідності до наказу Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров'я від 17.04.2006 N 298/227 «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах». Товар повинен бути безпечним, придатним до споживання, правильно маркованим та відповідати діючій  системі управління безпечністю харчових продуктів (НАССР).

3. Строк (термін) поставки: до 31 грудня 2024 року.

4. Місце поставки (передачі) товару:  ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ №4 (ЯСЛА-САДОК) "ДЗВІНОЧОК" КЛЕСІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ САРНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ 34550, Рівненська область, Сарненський район, смт. Клесів, вул. Липнева, 15.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень